Confusion

Tankar om vad, var, hur och varför!

Testade just mitt EF...

...400/5,6 L för att jag inte hade använt det på ett tag! Lika förvånad blir jag varje gång! Detta lätta smidiga objektiv slutar aldrig att förvåna mej...de varma färgerna, hanterbarheten, autofokusen,  för att inte tala om skärpan!!! Den är ta mej fan helt fenomenal! Jag tyckte att mitt 100-400 IS var skarpt, OK det kanske det är, men EF 400/5,6 är helt otroligt!

Det kanske låter lite fånigt att lovorda ett objektiv på detta viset men jag kan inte hitta ett bättre objektiv till min 30D, trots att närgränsen är DÅLIG kan man använda detta objektiv till riktigt bra macrobilder och det beror på att man kan "croppa" dessa bilder riktigt ordentligt och ändå få en naturligt skarp bild!

Ni som söker ett bra tele till Canon kamera behöver inte leta längre...tester visar till och med att skärpan är bättre än 400/4 DO.... Då blir det helt plötsligt en prisfråga!!!

Flest grejer när man dör..VINNER!

 Postat 2007-07-25 10:43 | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera

Alltid en resa...

..att se fram emot! Jag reser mycket, både i arbete och privat. Arbetsrelaterade resor blir sällan något att se fram emot med direkt tillförsikt. Däremot finns det alltid en eller till och med två resor att se fram emot på fritiden. Min sambo älskar precis som jag att resa mycket och dessutom förstår hon  att den stora tunga kameran med ett basooka liknande utstick längst fram alltid måste med!Det har till och med gått så långt att hon undrar vad det har blivit för fel när jag INTE tar med kameran!

Att släpa runt ca 2,5 kg i en vecka är för mej en rättighet. Hur skulle jag någonsin förlåta mej själv om jag skulle missa en rar fågel eller därtill en blomma för att jag hade slarvat med packningen??? Nej, det gäller att se upp! Alla har dock inte samma uppfattning...

Jag har en nära "släktning" som anser att när  kameran har varit med till ett ställe INTE behöver packas ner igen om resan går tillbaka dit !!!! Har man fotograferat en sak en gång, så räcker det!

Jag hoppas innerligen att jag inte blir så´n med åldern!Postat 2007-07-19 14:20 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera